Forum zespołu Acitivities Pro Gaming

uwagi: SUBAREK NIE SKRACA PO PROSTU NIE WOLNO CI. CHYBA ZE DOSTAJESZ INFO ZE SA NA OTWARTYM, W TEDY BIEGNIESZ NA MALA DRABINKE NIE INACZEJ !.
btw. NIKT NIE SKRACA !
Ostatnio edytowany przez yebac ! (2008-11-18 19:53:43)
zobaczyc i sie dostosowac ~!! i zapamietac !! 1 poncz/majtek 2 tekero 3 dudek 4 raptor/rocker 5 subarek samir nie wiem wogole poco on tu jest jak gra z nami raz w tygodniu ale ok
Ostatnio edytowany przez tekero (2008-11-18 21:39:15)
btw. na chuj mam co kolwiek robic jak i tak nikt oprucz Ciebie tutaj nie zajrzal o sory i subarka ? na chuj mam sie wysilac i tracic czas a jesli juz przejzal to i tak gra co chcesz gdzie chce. tak samo zrobilem pare taktyk i chuj z nich chcialem kilka razy zagrac to albo slysze Twoj debilny komentarz albo co innego. Pieprzy mnie takie cos myslalem ze bedzie milo ale jest chujowo wiesz ?:>
czy jeszcze tego nie poczules Prosie ?:>
ty swiezak ! z mokotowa jestes ? tak a co ? jajco kurwa znasz kogos ? zalezy co masz na mysli. a ja mam na mysli ze ci zaraz zajebie
bambusy, ja kilka razy staje sobie na pochylni tzn tak blisko i zawsze mi sie uda zdjac conajmniej z 1-3, a reszte tur stoje tak jak jest tu napisane. pozdro;o